tirsdag den 2. december 2014

Hvis man tager sin tro alvorligt, bør man være overbevist om at det man tror, er noget Gud og Jesus godkender. Hvorfor skulle man ellers have den tro?

Jesus Kristus var ikke enig i det synspunkt at der er mange religioner, mange veje, der alle fører til frelse. Tværtimod sagde han: “Snæver er den port og trang den vej som fører til livet, og det er få der finder den.”

Jehovas Vidner mener at de har fundet den vej. Ellers ville de se sig om efter en anden tro.

Dette citat viser denne dualisme. Altså, enten er du med eller også er du mod. Deres tro er den "rigtige" inden for kristendommen. 

1 kommentar:

  1. Det minder også om det jeg har fundet. Jeg læste om hvorfor Jehovas Vidner ikke fejrer jul. Det gør de ikke, fordi Jesus sagde, at vi skulle mindes hans død. Han nævnte derimod ikke noget om hans fødsel, og derfor minder de ikke den.

    Det stemmer overens med "hvis man tager sin tro alvorligt, bør man være overbevist om at det man tror, er noget Gud og Jesus godkender." Jesus nævnte ikke noget om nogen fejring af hans fødsel, og dermed har han ikke godkendt julen. Derfor er julen ikke noget, Jehovas Vidner fejrer.
    :)

    SvarSlet