onsdag den 4. februar 2015

Islam

Hej bloggen <3

I dokumentaren med Michelle Wilhelmsen, fortæller hun om hendes religion, Islam. Hun kommer ind på:


Hun fortæller om bønnen og illustrerer den for sine gæster. Hun fortæller hvilke tider på dagen bønnen foregår og hun oversatte hvad man sagde i bønnen til de andre. Grunden til at hun står op kl.03.00 om natten, er for at vise sin kærlighed til hendes Gud
Michelle Wilhelmsen fortæller løbende om sin religion. Hun forklarer de mandlige gæster hvorfor hun ikke må give dem hånden (ingen berøring med det andet køn). Hun snakker også om spise regler, altså at man ikke må spise svinekød eller kød der ikke er halal slagtet.
Hun betragter koranen, som sin vejledning til hvordan livet skal leves. Hun opnår gode gerninger indenfor islam ved, at gå med tørklæde , spise korrekt, gå i moske til fællesbøn, hendes bøn 5 gange om dagen og generelt bare at leve efter islamiske regler.

kritik fra Søren:
Søren er kristen, og har derfor forskellige holdninger til tro, frem for Michelle. Søren går ind for troen i helhed, hvorimod man i Islam skal efterleve sin tro med forskellige gerninger. Fx mht. at stå op på bestemte tidspunkter for at bede, hvorimod Søren mener, at der ikke bør være et fastlagt tidspunkt for bønnen, bare det man gør det burde være vigtigt. Derudover er han "kritisk" overfor måden man klæder sig i Islam, han synes at det ikke handler om hvordan man tildækker sig, men hvordan vi ser på hinanden som mennesker.

Af Josefine og Melisa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar